Varga László továbbra is a közösséget szolgája, közterületeket takarítanak

Varga László a Fidesz-KDNP színeiben indult a helyhatósági választáson. Bár nem nyert, de már akkor azt mondta, a választások eredményétől függetlenül továbbra is teszi a dolgát a közösség érdekében. Ő eddig is sok önkéntes munkát végzett, ezt követően is ezt fogja tenni.
A közösségért való tenni akarás nem a választások eredményétől függ. Az egy olyan belső késztetés, amelyik meghatározza a mindennapokat, a közösséghez való viszonyunkat. Ez a belő késztetés június 9-én semmit nem változott.


Miért szervezi ezeket a jótékonysági akciókat?
2003 óta mindig csináltunk valamit a lakókörnyezetünkben. Bár csak 2016-tól van Facebookom, nem tartottam fontosnak hogy ezek a dolgok  oda felkerüljenek, ennek ellenére megtalálható pár munkánk, melyeket a közjó érdekében végeztünk. (Herbolya és Vécsetal-tanya, egyéb dűlők takarítása).
Miért is csinálom ezt? Mert szeretek itt élni Borsod Vármegyében, büszke vagyok rá, hogy itt lakom. Szeretem a rendet és tisztaságot.

Kik és hányan szoktak részt venni ezekben a munkálatokban?
Általában akik nálam dolgoznak, de nem ritka,  hogy az ott lakókat is sikerül bevonni a teendőkbe.
alkalmanként 4-15 fő dolgozik a közterület megtisztításán.

Mik a következő időszak tervei?
A héten egy elhanyagolt temetőt fogunk rendbe tenni Úgy gondolom, mivel közszereplőként is megmérettetem magam, nem szabad csalódást okozni az embereknek, azoknak, akik bíztak bennem. Évente 30-40 alkalommal tervezek közjót cselekedni,  amíg szükség van  erre.

Sárosvölgy és más dűlők takarítása

Fotók: Varga László facebook oldala