“Nem csak a húszéveseké a világ”

Sajókazán az Őszikék Nyugdíjas Egyesület látta vendégül az érdeklődő helyi és környékbeli szépkorúakat. Gazdag programmal várták az érdeklődőket, melynek egy kellemes és szívmelengető különlegessége is volt.
A vendégek között ott voltak Hidas Gábor tanár úr volt tanítványai, akik egy rögtönzött találkozó keretében terített asztalnál várták őt. Amikor a konferanszíé bejelentette, hogy jelen van Hidas Gábor, hatalmas taps köszöntötte őt. Szívmelengető volt látni, hogy ma, amikor sokan két lábbal tiporják sárba a pedagógusokat, létezik még ilyen felemelő esemény.
A vendégeket Zsúdel Gáborné, az egyesület elnöke köszöntötte. Ismertette a rendezvény programját, s megköszönte a támogatóknak, segítőknek, hogy hozzájárultak a rendezvény megvalósításához.

Ezt követően kezdetét vette a színes és gazdag program.
Fellépett:
– a miskolci Örömdal Kör
– Dányi Krisztián & Némedi-Varga Tímea
– az Újkazinci Baráti Kör
-a Sajókazai Őszikék
– Gyurkovics Gábor trombitaművész


Az egyesület elnöke program ismertetése után Dányi Krisztiánt, a kazincbarcikai születésű színművészt ajánlotta a közönség figyelmébe.” Dányi Krisztián színész, szinkronszínész 1975-ben született Kazincbarcikán. 1993-ban érettségizett a Ságvári Endre Gimnáziumban. 1996–97-ben főiskolásként játszott a Vígszínházban. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1997-ben végzett, és a kaposvári Csiky Gergely Színházhoz szerződött. 2002–2013 között a József Attila Színház tagja, majd szabadúszó lett. 2020-tól a Déryné Program színésze. A Film Mánia és alkalmanként a Filmcafé csatornahangja, valamint rádióállomásként ő a kaposvári Rádió Most és a budapesti 90.9 Jazzy állomás hangja.”

A köszöntők és bemutatások után elkezdődött a végig jókedv, taps kísérte műsorfolyam, melynek vége egy igazi bulivá kerekedett, amikor valamennyi szereplő a színpadra vonult.


A program a NEAO-KP-1-2023/7-000077 sz. pályázat keretében került megvalósításra.

A galéria a képre kattintva nyitható meg.

Keresse fel hírportálunkat, olvasgasson a különböző rovatok cikkei között:https://hirozon.hu
Lájkolja facebook oldalunkat, ott minden hír megjelenik: https://www.facebook.com/hirozon.hu