A 95. Oscar-díjátadót kizárólag a Disney+ közvetíti élőben Magyarországon

A 95. Oscar-díjátadót kizárólag a Disney+ közvetíti élőben Magyarországon március 12-én 23:30-kor. Az idei gála házigazdája Jimmy Kimmel, aki harmadik alkalommal tér vissza ebben a szerepben.

Az idei díjátadó gála is rendkívül izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik, a szervezők pedig folyamatosan jelentik be a műsorhoz csatlakozó tehetségeket.

A tervek szerint a szupersztár Rihanna adja elő a Marvel Studios „Fekete Párduc” című filmjéből az Oscar-jelölt „Lift Me Up” című dalt. A „Minden, mindenhol, mindenkor” című filmből, az Oscar-jelölt „This Is A Life” című dalt David Byrne Oscar-díjas tehetség, Stephanie Hsu Oscar-jelölt színész és a Son Lux zenésztrió adja elő.

Sofia Carson színésznő és énekesnő Diane Warren dalszerző kíséretében adja elő a szintén Oscar-díjra jelölt „Applause” című dalt a „Tell It like a Woman” című filmből. Rahul Sipligunj és Kaala Bhairava énekesek pedig most először debütálnak az Oscar-gálán az „RRR” című filmdráma Oscar-díjra jelölt „Naatu Naatu” című dalával.

A 95. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listája itt található: https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/2023

A White Cherry Entertainment részéről Glenn Weiss és Ricky Kirshner a vezető producerek és a showrunnerek Molly McNearney vezető producer mellett.

Facebook: @DisneyPlusHu; The Academy

Instagram:  The Academy

A FILMMŰVÉSZETI ÉS FILMTUDOMÁNYI AKADÉMIA

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia a filmművészetben dolgozó több mint 10 000 elismert művész, filmkészítő és vezető szakember globális közössége. Amellett, hogy az Oscar-díjjal ünnepli és elismeri a filmkészítés kiválóságait, az Akadémia számos olyan kezdeményezést támogat, amelyek a filmművészet és a filmtudomány népszerűsítésére irányulnak, beleértve a nyilvános programokat, vetítéseket, kiadványokat, oktatási tevékenységet, kiállításokat és sok mást.

A DISNEY+ SZOLGÁLTATÁSRÓL  

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona. Kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatók Európában, Közép-Keleten és Afrikában is. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához; a Disney+ önálló streaming szolgáltatásként The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. További információ a disneyplus.com weboldalon vagy– a legtöbb mobil és csatlakoztatott TV-eszközön elérhető – Disney+ alkalmazásokon található.

Sajtóközlemény