Családilag mentek vasat lopni Kazincbarcikára

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség azokkal a férfiakkal szemben, akik az egyik kazincbarcikai hulladéktelepről akartak vasat lopni, de a rendészet munkatársai tetten érték őket.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 36 éves sajókazai férfival és társaival szemben.

A gyanúsítottak 2020. szeptember 8-án az esti órákban az egyik kazincbarcikai hulladéktelep kerítését kibontották, majd a náluk lévő erővágóval a telepen lévő konténerek lakatjait levágták és különféle fémhulladékot, és egyéb dolgot készítettek össze maguknak. Cselekményük során azonban a városi rendészet munkatársai tetten érték őket.

Tekintettel arra, hogy egyikük gyermeke is jelen volt a lopásnál, ezért a lopási kísérleten felül kiskorú veszélyeztetése miatt is felelősségre vonták a férfiakat.

Az eljárás során a szükséges nyomozati cselekményeket a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elvégezte és az iratokat továbbította az ügyészségnek.

Forrás, fotó:police