Amikor egy kretén ül a stúdióban, s a foci menedzsmentjének legrosszabb arcát mutatja

Tegnap döbbenetes esemény történt a Dánia -Finnország Eb-csoportmeccs első félidejének 42. percében. Az Inter középpályása, Christian Eriksen esett össze egy ártatlan szituációt követően. A 29 éves játékost a pályán a mentősöknek újra is kellett éleszteni.

A döbbenet tovább fokozódott az M4 stúdiójában Bognár György hozzászólásai kapcsán. Szóval tesz a történtekre, tesz Christian Eriksen állapotára, csak a foci szekere guruljon tovább! Olyan érzéketlen, lelketlen személy benyomását keltette, aki szerintem a foci világának is sokat ártott, s hallgatva bölcs és magvas gondolatait, az ember zsebében kinyílt a bicska. S ő szakkommentátorként ült ott.

Néhány bravúrosra sikeredett hatalmas ívű gondolat Bognártól:
“Engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek
„Jó hírt kaptak, miért nem akarnak pályára lépni”
„Teszetosza banda, miért kell 45 perc”
„Nem találják a labdát?”

“Mit foglalkozol a dán játékosok lelkiállapotával?”

S ezek ellenére senki nem volt, aki kizavarja a stúdióból ezt az eszemet ürgét, aki az erkölcs, empátia legmélyebb bugyrába süllyedt. Kíváncsi vagyok, hogy a történtek után a focisták közelébe engedik-e ezt az eszemet ürgét?

Az egész M4 stúdió leszerepelt. Bognár György volt a legundorítóbb, s érthetetlen, hogy nem zavarták ki a francba. Szegény Petry Zsolt sem tudott egy épkézláb mondatot összehozni.
Szóval számomra ennyi volt a foci EB M4 stúdiója.

Fotó: képernyőfotó