Kazincbarcikai Tankerületi Központ iskoláiban az alsós tanulók 68,5 %-a jelent meg a tantermi oktatáson

A Kazincbarcikai Tankerületi Központtól kértünk információt arról, hogy az 1-4 évfolyamos diákok milyen arányban jelentek meg a tantermi oktatáson. Tájékoztatásuk szerint azoknak a diákoknak, akiknek hétfőtől tantermi oktatáson kell részt venni, a 68,5 %-a jelent meg.

További hírekért keresse fel hírportálunkat:https://www.hirozon.hu, vagy lájkolja facebook oldalunkat, ahol minden hír megjelenik:https://www.facebook.com/hirozon.hu


Arról nem kaptunk tájékoztatást, hogy Sajószentpéteren és Kazincbarcikán milyen az arány, a s arról sem, hogy van-e olyan település, ahol az átlagtól lényeges eltérés van akár pozitív, akár negatív irányban.

A Kazincbarcikai Tankerületi Központ tájékoztatása szerint azoknak a diákoknak, akik otthon maradtak, a pedagógusok eljuttatják a tanórai anyagot, valamint a házi feladatot. A tanórát követően mindezeket feltöltik a KRÉTA rendszerbe, így biztosítva az otthoni felkészülést, bekapcsolódást az oktatásba.

A szülőknek érdemes tudni, hogy csak orvosi igazolás, vagy benyújtott kérelemre adott engedély alapján igazolható a tanuló távolmaradása. Érdemes figyelni a tanévi 250 óra hiányzásra is, mert ha a tanuló mulasztása azt meghaladja, akkor osztályozó vizsgára utasíthatják.

Borítókép:illusztráció, forrás:444