Féltékenységből megölte kétéves öccsét egy 13 éves fiú Taktaharkányban

A fiú úgy érezte, szülei jobban gondoskodnak a kétéves öccséről, mint róla, ezért a kétéves testvérét bedobta a szennyvízaknába.

További hírekért keresse fel hírportálunkat:https://www.hirozon.hu, vagy lájkolja facebook oldalunkat, ahol minden hír megjelenik:https://www.facebook.com/hirozon.hu

Az eset még 2019 áprilisában történt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség most emelt vádat minősített emberölés miatt a 13 éves fiatalkorú ellen, és javítóintézeti nevelést kért rá.

A 13 éves kamasz úgy érezte, hogy kétéves öccséről jobban gondosnak szülei, mint róla, ezért levette az udvaron lévő szennyvízakna fedelét, megfogta kistestvérét a kezeinél és lábainál, majd bedobta a színültig megtelt aknába. Majd visszatolta a helyére az akna fedelét és senkinek nem szólt az esetről.

A család csak órák múlva kezdte el keresni a kicsit, akinek előbb a cipőjét találták meg a szennyvízakna mellett, ezután átkutatták a tárolót és ráakadtak a pici holttestére.

Közben a vádlott anyjával és élettársával szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt elkülönített eljárás is zajlik, a gondozási kötelezettségük elmulasztása miatt.

Please follow and like us: