Még egy lökött betörés. A hóban hagyott lábnyomok vezettek el a betörőkhöz Szendrőládon

Egy szendrőládi élelmiszerboltba tört be három férfi, akik a riasztóberendezés jelzését követően elmenekültek a helyszínről.

Korábbi cikkünkben írtunk arról a betörőről, aki a betörés helyszínén hagyta a kutyáját. Amikor a rendőrök kiengedték a betörés helyszínéről, a kutyus hazaballagott, nyomában a rendőrökkel.
Most a frissen hullott hóban hagyott nyomok vezették el a rendőröket a betörőkhöz.

További híreinkért látogasson el hírportálunkra: https://www.hirozon.hu, vagy lájkolja facebook oldalunkat, ahol minden hír megjelenik: https://www.facebook.com/hirozon.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság három szendrőládi férfival szemben. Az elkövetők 2020. január 13-án éjszaka egy szendrői élelmiszerbolt bejáratát befeszítették, melyek során időközben megszólalt az üzlet riasztóberendezése, ezért elmenekültek a helyszínről.

A riasztást követően a közelben járőröző egyenruhások a frissen leesett hóban lábnyomokat fedeztek fel a bolt mellett. Ezt követve a rendőrök eljutottak egy helyi ingatlanhoz, ahol elfogták a gyanúsítottakat, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A férfiak a nyomozók kérdésére elmondták, hogy lopni akartak az élelmiszerboltból, de megszólalt a riasztó.