Több balesetet, tűzesetet is okozott a szilveszteri tűzijáték

Gyanítható, hogy nem ez a teljes lista. A szilveszteri tűzijátékok több helyen is kellemetlen történettel fejeződtek be.

Szegeden egy szeméttároló égett, amit tűzijátékok gyújtottak meg. Mátészalkán egy felújítás alatt álló étteremben okozott tüzet egy tűzijáték. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat, és két gázpalackot hoztak ki az étteremből.

Társasház erkélyén volt tűz egy tűzijáték miatt Budapesten a VIII. Kerületben. Szintén Budapesten a III. kerületben tűzijátékos dobozok izzottak egy iskola udvarán. A VI. kerületben egy társasház hatodik emeleti erkélyén égett egy beépített napellenző. 

Tűzijáték okozta azt a tüzet is, amelyben egy ponyvaszerkezetű garázs égett Felsőzsolcán. Tiszaalpáron egy családi ház teteje égett egy eltévedt pirotechnikai termék miatt.   

Egy családi ház teteje égett Dunaharasztiban. A tűzijáték okozta tűz a szomszéd telken álló járműben, illetve a két ház közötti kerítésben is kárt tett. Gerdén nyolcvan négyzetméteren égett egy családi ház teteje. A tűzoltók megbontották a födémet és eloltották a tűzijáték miatt keletkezett lángokat.