Kultúrházak éjjel-nappal: Dalszínházi maraton Ózdon

A

Az országos KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL 2020. programhoz kapcsolódva, 2020. február 21-én pénteken, 15-20 perces szünetek beiktatásával, egymás után előadásra kerülnek a Rémkoppantók és Vokálcicák irodalmi darabjai (Álom-mese; Hogy meghallják tőlünk két lépésre is!; A vonat; Zuhanás; A madár és a lány).

Helyszín: ÓMI-Olvasó – pincepódium (3600 Ózd, Gyár út 4.)

Időpont: 2020. február 21. 16:00 – 21:30

Előadók: Szaka Attila, Vámos Fruzsina, Molnár Luca, Fábián-Dobos Eszter, Gyárfás-Dobos Adrienn

1 délután, 5 előadás, 30 dal és 40 vers!

Legyél részese te is 2020 egyik legnagyobb és legkülönlegesebb irodalmi programjának!

Regisztráció: https://forms.gle/z2EtMAkiKgH4FGa38

A társulatról

A Rémkoppantók és Vokálcicák formáció kisközösségi színpadok (pl. pincepódium) rendszeres szereplője, ahol a különleges atmoszférájú előadásokat dalok, versek, videók, valamint mozgás- és táncbetétek színesítik.

A csapatot alkotók – Szaka Attila, Vámos Fruzsina és Molnár Luca – valamennyien a B-A-Z Megyei Príma Közönségdíjas, és B-A-Z Megye „Kultúrájáért” díjas ÓMI Zenés Színház társulatának tagjai. Szaka Attila a 2018. évi Nemzeti VERSeny döntőse, különdíjasa. A Rémkoppantók és Vokálcicák formáció egyik előadását – Hogy meghallják tőlünk két lépésre is! – beválogatták a 2018. évi Kaleidoszkóp Versfesztivál versenyprogramjába is.

A madár és a lány című előadásunkba két kitűnő színész, táncos előadót is bevontunk: Fábián-Dobos Esztert és Gyárfás-Dobos Adriennt.

További információk kaphatók: https://www.facebook.com/remkoppantok

Műsorainkban a magyar irodalom legnagyobbjaitól válogatunk (Pilinszky, Radnóti, Faludy, Arany, Szabó Lőrinc, stb.), melyeket alternatív zenekarok dalaival teszünk teljessé (Quimby, Péterfy Bori, Magashegyi Underground, Pegazusok nem léteznek, Esti Kornél, stb.)

Please follow and like us: