Folytatódott a 65 ezer növényt a 65 éves városban akció Kazincbarcikán

Újult erővel folytatódott a 65 ezer növényt a 65 éves városba akció programja közösségi fa- és virágültetéssel. Az akción belül a kazincbarcikai bölcsődék és az időseket ellátó intézmények következtek.


Fotó: Bartók Alexandra

Hétfőn a Pollack Mihály úti I-es számú Bölcsődében ültettek száz darab virágot és hét darab cserjét. Az ültetés előtt, a bölcsőde nevelői készültek műsorral a gyermekeknek, majd Riespler Pál és Bukó Géza önkormányzati képviselők üdvözölték a családokat Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében.


Fotó: Kovács Loretta

Kedden a Csokonai úti II-es számú Bölcsődében a nevelők műsorát követően, Dr. Pásztor Gábor, Bukó Géza és Lövey Zoltán köszöntötték a gyermekeket és szüleiket. Az intézmény udvarán öt fát, három cserjét és száz virágot helyeztek ki.


Fotó: Kovács Loretta

Ezen a napon, az időseket ellátó intézményekben is közösségi fa- és virágültetés volt a program. 


Fotó: Kovács Loretta

Az I-es és II-es számú Idősek Otthonában, ahol az Idősek Világnapján Molnár Zoltán önkormányzati képviselő köszöntötte a lakókat, cserjéket és virágokat ültettek, az Időskorúak Gondozóházában pedig fákat és cserjéket telepítettek.


Fotó: Kovács Loretta

Az I-es számú Idősek Klubjában Molnár Zoltán és Bukó Géza önkormányzati képviselők üdvözölték a szépkorúakat, ahol három darab fát ültettek István Zsolt igazgató, és a Barcika Park Nonprofit Kft. segítségével. 


Fotó: Kovács Loretta

Hír, fotók forrása: Kolorline

Please follow and like us: