Régiónk városainak polgármester-jelöltjei

Hírportálunk lehetőséget biztosít arra, hogy régiónk városaiban polgármester-jelöltként indulók bemutatkozhassanak olvasóinknak. Mindenkinek azonos feltételeket biztosítunk, a cikkeket a beérkezett anyagok sorrendjében tesszük közzé.
A bemutatkozó riportok a közlés napján kiemelt cikk formájában jelennek meg a hírportálon, azt követően a Választás rovatban találhatók meg.

KNOPP RICHÁRD – KAZINCBARCIKA


– Mely szervezetnek, szervezeteknek a támogatásával indul a választáson?
Kazincbarcikán a Fidesz-KDNP jelöltként indulok !


– Hogyan látja a település jelenét? Milyennek ítéli meg a jelenlegi helyzetet?
Az elmúlt 5 éves ciklusban(2014-2019) Kazincbarcika városa több komoly volumenű kormányzati támogatásban részesült, amelyet mint a megye 3. legnagyobb városa okán biztosítottak számára !
A megye több városához hasonlóan megépült a kerékpárút , 220 millió forintos állami támogatással energetikai beruházás a városi óvodákban , TOP támogatások keretében a barnamezős beruházás 1.7 milliárd forint ( meg nem kezdődött el ),
ipari park 200 millió forint …
Egyedi kormányzati döntéssel 495 millió forint Stadion építési támogatás !
A TAO törvénynek köszönhetően a város sportegyesületei (Delfin,Kazincbarcikai Ördögök , Vegyesz Roplabda Club, kazincbarcikai Kézilabda ) az 5 éves ciklusban több mint 10 milliárd forintot kaptak, amelyet a sportági szakszövetségek hagytak jóvá , miniszteri támogatással , amelyek nem a város tulajdonában lesznek , mivel az egyesületek nyerték el ,de a város érdekét fogja szolgálni, ami a városban élő fiatal gyerekeknek , sportolóknak , egyesületi edzőknek , köszönhetően a város lakosainak biztosítanak sportolási és szabadidős lehetőséget ! Természetesen ezen beruházások( vízi komplexum , jégcsarnok ) még csak most fognak elkezdődni, amire még a város lakosainak 1,5-2 évet várni kell !


– Ön szerint melyek az elkövetkező 5 év legfontosabb feladatai, mit szeretne megvalósítani a településen?
Kazincbarcika számára legfontosabb hogy egy ténylegesen jól élhető város legyen , ahol a város lakói megfelelő járdákon sétálnak , minőségi úton közlekednek autóikkal, a mai kor követelményeinek megfelelő parkolókban tudnak autóikkal leparkolni .
A városban lévő régi lakóépületek felújítása önkormányzat támogatásával megkezdődik!
Az ipari parkban vállalkozások települnek, akik termelő munkát végeznek , és munkahelyet teremtenek !
Nagyobb hangsúlyt kell fordítani a városnak a fiatalok városban megtartására , az idősebb korosztály egészségügyi és szociális biztonságának védelmére , hátrányos helyzetűek oktatási felzárkóztatására , lakhatásuk elősegítésére , munkahely biztosítására .
Kazincbarcika jövője – egy munkaalapú társadalomra épülő , dinamikusan fejlődő ipari parkkal , vállalkozó barát önkormányzati politikával , és a Magyar Kormány támogatásával !

Knopp Richárd