Teljes összefogás Ózdon Ózdért a Fidesz jelöltjével szemben

Összefogtak az ellenzéki pártok Ózdon. Megállapodtak, hogy  az őszi önkormányzati választáson nem indulnak önálló pártjelöltek, hanem az Ózdiakért és Ózdért Egyesület támogatásával állítanak majd közös jelölteket.

Az ózdi Olvasóban tartott sajtótájékoztatón jelentették be ezt az érintett pártok (Magyar Szocialista Párt, Lehet Más a Politika, Demokratikus Koalíció, Jobbik,  Mindenki Magyarországa Mozgalom) képviselői.

Nyilatkozatukban mindannyian az együttműködés fontosságát hangsúlyozták.  Az Olvasóban tartott tájékoztatón azt is bejelentették, hogy az Ózdiakért és Ózdért Egyesület támogatását polgármesterjelöltként Janiczak Dávid élvezi. A várost jelenleg is vezető politikus szerint az emberek megelégelték, hogy a pártok acsarkodnak egymással.

Janiczak Dávid polgármester és polgármesterjelölt   elmondta: „Nagyon fontos, hogy itt nem arról van szó, hogy az ellenzéki pártok kínkoalíciót kötöttek volna egymással. Hanem lokálpatrióták szövetkeztek, itt a helyi ügyek fognak számítani”


„Bízom abban, hogy az emberekhez eljut az az üzenet, amit mi küldünk nekik. Hogy pártok nélküli önkormányzatiságot kell létrehozni, hiszen az önkormányzatban nem pártkérdésekben kell dönteni, hanem a helyiek mindennapjait érintő kérdésekben kell döntést hozni. Nem fér bele az, hogy megkülönböztetés legyen egymás között, és ne az ózdiak érdekeit figyelembe véve szülessenek döntések” mondta Janiczak Dávid polgármester, az Ózdiakért és Ózdért Egyesület polgármesterjelöltje.

A tájékoztatón a választáson induló   képviselőjelölteket is bemutatták. Az egyes számú választókerületben Zsuponyó Anett, a kettesben Garami György, a hármasban Angyal Béla, a négyesben Farkas Péter Barnabás, az ötösben Kellóné Mezőtúri Márta, a hatosban Csák Árpád, a hetesben Bertáné Várnay Ilona, a nyolcasban Váradi József, a kilencesben dr. Kósné Dargai Rita, a tízesben Fidrus Péter indul.

Borítókép: facebook